iOS 15’in bugün Türkiye’de saat kaçta yayınlanacağı açıklandı

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen eylül ayı Apple Etkinliği ile iPhone 13 ailesi, Apple Watch Series 7, yeni iPad mini ve 9. Nesil iPad tanıtıldı. Daha önceki etkinlikte tanıtılan iOS 15 işletim sistemi ise bugün resmen dağıtılacak. Peki Türkiye için iOS 15 yayınlanma saati ne zaman?

iOS 15 Türkiye yayınlanma saati belli oldu

Apple’ın açıklamasından sonra beta sürüm kullanıcıları ve geliştiriciler için iOS 15 Release Candidate sürümü yayınlandı. Apple Developer üzerinden indirilebilen güncelleme, bugün itibariyle iPadOS 15, watchOS 8 ve tvOS 15 sürümleri ile beraber herkese sunulacak.

iOS 15’in bugün Türkiye’de saat kaçta yayınlanacağı açıklandı

Aylarca süren geliştirici ve herkese açık beta sürümlerinden sonra, iOS 15 artık halka hazır ve biz de gelmesini bekliyoruz. Peki Türkiye’de yeni iOS 15 ne zaman indirmeye sunulacak?

  • Honolulu, Hawaii — 7:00 a.m. HAST
  • Anchorage, Alaska — 9:00 a.m. AKDT
  • Cupertino, California — 10:00 a.m. PDT
  • Phoenix, Arizona — 10:00 a.m. MST
  • Vancouver, Canada — 10:00 a.m. PDT
  • Denver, Colorado — 11:00 a.m. MDT
  • Dallas, Texas — 12:00 noon CDT
  • New York, New York — 1:00 p.m. EDT
  • Toronto, Canada — 1:00 p.m. EDT
  • Halifax, Canada — 2:00 p.m. ADT
  • Rio de Janeiro, Brazil — 2:00 p.m. BRT
  • London, United Kingdom — 6:00 p.m. BST
  • Berlin, Germany — 7:00 p.m. CEST
  • Paris, France — 7:00 p.m. CEST
  • Cape Town, South Africa — 7:00 p.m. SAST
  • Moscow, Russia — 8:00 p.m. MSK
  • Helsinki, Finland — 8:00 p.m. EEST
  • Istanbul, Turkey — 8:00 p.m. TRT
  • Dubai, United Arab Emirates — 9:00 p.m. GST
  • Delhi, India — 10:30 p.m. IST
  • Jakarta, Indonesia — 12:00 a.m. WIB next day
  • Shanghai, China — 1:00 a.m. CST next day
  • Singapore — 1:00 a.m. SGT next day
  • Perth, Australia — 1:00 a.m. AWST next day
  • Hong Kong — 1:00 a.m. HKT next day
  • Seoul, South Korea — 2:00 a.m. KST next day
  • Tokyo, Japan — 2:00 a.m. JST next day
  • Adelaide, Australia — 2:30 a.m. ACST next day
  • Sydney, Australia — 3:00 a.m. AEST next day
  • Auckland, New Zealand — 5:00 a.m. NZST next day

Yukarıda yayınlanan listeye göre Türkiye’deki iPhone,iPad, Apple Watch ve Apple TV kullanıcıları bu akşam 20:00’dan itibaren güncellemeyi indirebilecek.

Cihazlarında Beta profili olan kullanıcılar buradan cihazına uygun IPSW sürümünü indirerek iTunes aracılığı ile kurabilir.

NOT: Oluşabilecek herhangi bir sorun veya veri kaybından ShiftDelete.Net sorumlu değildir.

iOS 15 alacak iPhone modelleri

  • iPhone 13
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone Xs
  • iPhone Xs Max
  • iPhone Xr
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE 2016
  • iPhone SE 2020
  • iPod touch 7. Nesil

Kaynak : Shiftdelete

Yorum yapın